Installeren van de noodknop
Meer dan een week geleden bijgewerkt
  1. U ontvangt een mail met activatie link om uw wachtwoord aan te maken. Download aansluitend de noodknop app in Apple app store of Google Play store.

2. Na het installeren van de noodknop app op uw telefoon logt u in met uw mailadres en het zojuist aangemaakte wachtwoord.

3. Nadat u bent ingelogd gaat de Noodknop app zoeken naar de noodknop. U ziet vervolgens een overzicht met de gevonden noodknoppen waar verbinding mee gemaakt kan worden. Het specifieke ID staat op de achterzijde van de noodknop.

4. U krijgt nu ook de melding om toestemming te geven dat de app gebruik mag maken van de locatiegegevens. Het is belangrijk dat u dit doet! De app heeft te allen tijden toegang nodig tot uw locatie. Niet omdat kunnen bijhouden waar u bent, maar omdat wanneer u de noodmelding doet we de actuele gps locatie willen meesturen naar de Meldkamer. De centralist kan dan zien vanwaar u de melding heeft gedaan. Geef dus altijd toestemming!

5. Wanneer u de noodknop verbonden heeft is de app (en noodknop) klaar voor gebruik. U ziet dan het onderstaand scherm: