Hoe voeg je een vragenlijst toe?
Meer dan een week geleden bijgewerkt
  1. Nadat u bent ingelogd op uw account en op het startscherm van de app bent, moet u op de knop "Vragenlijst aanmaken" klikken.

2. In de volgende stap - voeg de titel van de vragenlijst toe en klik op de knop Creëer.

3. Hierna wordt u doorgestuurd naar het overzichtsscherm van de vragenlijst. De Wrap Up sectie wordt daar standaard gepresenteerd. Om te beginnen met het toevoegen van uw secties en velden, klikt u op de knop Enter edit mode:

4. Om een nieuwe sectie toe te voegen - klik op de gerespecteerde knop:

5. Stel de titel van de sectie in en klik op de knop Sectie toevoegen:

6. Bij de volgende stap kunt u de titel van de sectie bewerken en stappen van uw vragenlijst toevoegen:

7. Terwijl u de specifieke vraag aan de vragenlijst toevoegt, kunt u één van de drie typen selecteren:

1. Tekst - een verslaggever kan tekst in het veld invoeren als antwoord op de gegeven vraag.

2. Meervoudige keuze - als er een bepaalde keuze is, is dit type vraag het beste in te stellen.

3. Datum - dit is het beste te gebruiken als het antwoord bestaat uit het invoeren van een datum.

Bij het kiezen van het Multiple choice type wordt u ook gevraagd om het minimum en maximum aantal opties in te stellen dat een reporter mag selecteren:

Als de vraag niet noodzakelijkerwijs een van de opties moet worden geselecteerd, stel dan de Minimale gelijktijdig geselecteerde opties in op een "0".
Als het nodig kan zijn om ten minste één optie te selecteren, stel dan de Minimale gelijktijdig geselecteerde opties in op een "1".
Als de vraag bedoeld is om meer dan één optie te selecteren, stel dan het Maximum gelijktijdig geselecteerde opties in om het aantal opties van de gegeven vraag te hebben.

Nadat u alle benodigde onderdelen en de bijbehorende stappen hebt toegevoegd, klikt u bovenaan op de knop Alle wijzigingen toepassen.