Hoe een rapport te genereren
Meer dan een week geleden bijgewerkt
  1. Klik op het menuonderdeel Resultaten aan de linkerkant

2. Bij de volgende stap - selecteer de benodigde vragenlijst uit de lijst

3. Dan - klik op het specifieke resultaat dat door een specifieke verslaggever op een bepaald moment is aangeleverd.

4. Om een rapport te genereren - klik op de knop "Rapport downloaden":

Als er veranderingen in het onderzoek zijn gedaan door een verslaggever van de laatste keer, kunt u altijd Regenereren Rapporteren met behulp van de betreffende knop.