Hoe maak je een onderzoek aan?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Elke vragenlijst heeft betrekking op de specifieke onderzoeksdoelstelling.

Dus, om een onderzoek aan te maken, opent u het menu-item Onderzoeken en klikt u op de knop creëer onderzoek aan.

U krijgt het formulier om in te vullen:

Hier dient u alle informatie met betrekking tot het specifieke onderzoek te plaatsen:

1. Naam/ onderwerp onderzoek

2. E-mail van de contactpersoon die hiermee verbonden is

3. Telefoonnummer van de contactpersoon die bij dit onderzoek betrokken is

4. Stad

5. Straat

6. Huisnummer

7. Postcode

8. In het veld "Aanvullende informatie" kunt u informatie toevoegen