Wat biedt het onderdeel Onderzoeken
Meer dan een week geleden bijgewerkt
  1. In de sectie Onderzoeken kunt u de zoekopdracht uitvoeren onder de gemaakte Onderzoeken door de benodigde woorden(-en) in het zoekveld te zetten, of door gebruik te maken van dropdown lijsten met Statussen en Verslaggevers.

2. U kunt een nieuw onderzoek instellen alsof u een verslaggever bent door eenvoudigweg op de knop Onderzoek instellen te klikken.

3. U kunt het korte overzicht van het betreffende onderzoek bekijken door erop te klikken.

4. En ook kunt u het betreffende onderzoek verwijderen door op de "x"-knop te klikken.