Welke instellingen heeft de Montr App?
Meer dan een week geleden bijgewerkt
  1. Herinnering: u kunt het aantal dagen voor de deadline instellen wanneer u de herinnering aan de medewerker wil laten versturen.

2. Kaartselectie: hier kunt u kiezen waar u de kaart in de applicatie wilt laten verschijnen: 1) Op de pagina Onderzoeksdoel. 2) Op de pagina Onderzoek. 3) Op geen enkele van deze pagina's. 4) Op beide pagina's.

3. Adres toevoegen: hier kunt u instellen of u een Reporter ook een onderzoek zelf wilt kunnen laten toevoegen (of niet).