Ik kan de noodknop niet verbinden
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer het u niet meer lukt om de noodknop te verbinden heeft dit normaliter een tweetal oorzaken. U komt niet verder dan het onderstaande scherm wanneer u de knop wil verbinden:

De reden hiervoor is normaliter dat:

Of de batterij van de noodknop is leeg. Dit kunt u eenvoudig controleren door eenmaal op de knop te drukken. U dient dan een rood lampje te zien. Ziet u dit niet dan is de batterij leeg en dient u de batterij te vervangen:

De andere mogelijkheid is dat u in de instellingen van de telefoon geen toestemming heeft gegeven dat de noodknop app altijd de locatie mag gebruiken. Ook als de app niet in gebruik is. Wanneer deze toestemming niet is gegeven kunt u ook geen verbinding maken met de noodknop. Toestemming geven voor gebruik locatie is erg eenvoudig:

Het is hierbij belangrijk te vermelden dat de noodknop app enkel gebruik maakt van de locatie wanneer u het alarm activeert. De app kan dus niet zien waar u bent wanneer er geen alarm wordt gegeven!