Alle collectiesNoodknopInstallatie en configuratie
De Noodknop testen, het 'oefen' alarm

Het is belangrijk dat u vertrouwt raakt met de noodknop zodat wanneer het nodig is u snel en vol vertrouwen het alarm kan activeren.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om u vertrouwen te geven bij het dagelijks gebruik van de noodknop is het goed om de knop zelf periodiek te testen.

Het testen kunt u zo vaak doen als gewenst. En het is heel simpel. U hoeft hiervoor enkel de test modus te activeren. Druk hiervoor in de groene balk, op de knop 'test'.

emergency button Montr

De testmodus is nu actief, dit wordt ook aangeven in het scherm rechtsboven.

Druk vervolgens tweemaal op de noodknop en u krijgt bij een succesvolle testmelding een groen scherm te zien, en u ontvangt een bevestiging van de succesvolle test per mail.

Belangrijk om te weten! In de testmodus gaat er geen bericht naar de meldkamer, ook hoort u geen piepje nadat de knop is ingedrukt.

Klaar met testen? Druk op annuleer test modus.