Noodknop activeren
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De noodmelding doet u door de noodknop tweemaal kort achtereen in te drukken.

Zie hiervoor de onderstaande video

Gebruik de stelregel: tweemaal drukken binnen twee seconden.

Zodra u de piep hoort (zet het geluid van de video aan) na het indrukken dan is dit de bevestiging dat de noodmelding goed is aangekomen bij de Meldkamer. De piep wordt pas door de knop afgegeven wanneer ons systeem de bevestiging van de Meldkamer heeft dat de noodmelding succesvol is aangekomen en zal worden opgepakt door de centralist.

Hoort u binnen enkele seconden geen piep, druk dan nogmaals twee maal kort achtereen op de knop.

De noodknop moet natuurlijk wel verbonden zijn met de noodknop app om de noodmelding te kunnen versturen. Als het blauwe lampje van de noodknop periodiek knippert dan weet u dat de noodknop met de app verbonden is.