Team alarm - update mei 2023
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bij een noodmelding direct ook uw collega's laten alarmeren? In sommige situaties kan dit zeer wenselijk zijn. Bijvoorbeeld als u vanuit een vergaderruimte de noodknop indrukt en uw collega's direct kunnen bijspringen.

Wanneer deze functionaliteit wordt geactiveerd -is geen standaard instelling- dan wordt bij het indrukken van de noodknop de meldkamer gealarmeerd. Gelijktijdig ontvangen uw collega's (uit hetzelfde team bijvoorbeeld) een SMS bericht met de gps locatie van de melding, en ontvangt u een telefoontje waarin de melding wordt voorgelezen, inclusief de door u ingevoerde locatie (bijvoorbeeld een specifieke locatie of ruimte).

Bent u nieuwsgierig? Laat het ons weten en dan kunnen we met u bespreken of we dit ook voor u kunnen activeren?