Help Center - update juni 2023
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om onze gebruikers beter te helpen bij vragen over het gebruik van noodknop en app hebben we een digitaal help center geïntroduceerd. Onder de knop instellingen in de noodknop app vindt u de oranje knop waarmee u in het help center beland.

In dit help center wordt antwoord geboden op de meest gestelde vragen, houden we u op de hoogte van updates en nieuwe functionaliteiten en kunt u direct met ons of de Montr bot chatten om direct antwoord te krijgen op uw vragen: