Het maken van foto's

Tips & tricks bij het maken van foto's

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het toevoegen van foto's aan een verslag is vaak heel waardevol. Door met de app te werken kun je snel een eenvoudig foto's aan het verslag toevoegen.
ā€‹
Bij iedere vraag is er de optie om een foto te plaatsen, druk hiervoor op de foto button:
ā€‹

Er wordt vervolgens de keuze geboden om een foto te maken, of om een reeds bestaand bestand of eerder gemaakte foto aan de vraag toe te voegen.

Wanneer u de optie maken selecteert krijgt u nadat de foto is gemaakt altijd de optie om de foto te controleren, alvorens deze opnieuw te nemen dan wel op de slaan.

Nadat de foto is opgeslagen wordt deze in het PDF verslag bij de betreffende vraag getoond voorzien van datum.

Foto's als los bestand downloaden en het kunnen annoteren in de foto zijn functionaliteiten die we in het tweede kwartaal van 2024 hopen te gaan opleveren.