Flash SMS - Actieve tracking na noodmelding - update oktober 2023
Flash SMS - Actieve tracking na noodmelding - update oktober 2023

Tijdelijk geen reminders van de Noodknop app ontvangen - Flash sms berichten - updates GPS locatie na noodmelding

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met deze update die eind oktober is uitgebracht hebben we weer enkele nieuwe functionaliteiten toegevoegd.

Zo hebben we een uitbreiding toegevoegd die het mogelijk maakt om de meldkamer te blijven informeren over uw locatie nadat een noodmelding is gedaan. Nadat de noodmelding is gedaan blijft de app iedere minuut een update van uw gps locatie aan meldkamer toezenden. Dit blijft doorlopen totdat u de noodmelding in de app heeft geannuleerd. Deze instelling staat niet standaard aan en kunnen we op verzoek voor u activeren.

Met deze update versturen we al onze belangrijke sms berichten als zogenaamd 'flash sms'. Deze verschijnt groot in de scherm van je toestel en moet worden weggedrukt.

Sinds enige tijd de mogelijkheid voor 'Team alarmering'. Bij een noodmelding ontvangen al je collega's de melding dat je de noodknop hebt ingedrukt. Dit is erg handig als je collega's in de buurt zijn. Ze krijgen dit bericht per telefoon, en per sms voorzien van je gps-locatie. Dergelijke belangrijke sms berichten versturen we nu dus als flash sms. zie onderstaand schermvoorbeeld:

flash sms emergency message

Overigens ben je wel afhankelijk van je mobiele operator of je onze sms berichten ook daadwerkelijk als flash sms ontvangt. Weet in ieder geval dat wij ze standaard als zodanig versturen.