Toevoegen van een adres als administrator

Snel en eenvoudig toevoegen van een nieuw adres aan een project

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als administrator kun je altijd nieuwe adressen toevoegen en bestaande adressen verwijderen (mits ze niet meer verbonden zijn aan een onderzoek).

Dit is heel eenvoudig. Selecteer de optie 'adres' in de verticale navigatiebalk. Klik vervolgens op de gele knop 'Creëer adres'. Aansluitend kun je het adres aanmaken en toevoegen.

Vergeet hierbij niet dat je twee maal achtereen op opslaan moet drukken om het adres definitief op te slaan.

Aansluitend moet het nieuwe adres natuurlijk nog gekoppeld worden aan het specifieke project. Dit doe je in de projectinstellingen.

Zie ook het onderstaande filmpje waarin alle relevante stappen worden doorlopen:

Overigens kan het ook worden ingesteld dat de individuele medewerkers die met de app op pad gaan zelf ook adressen kunnen toevoegen. Dit kan in de algemene instellingen van de applicatie worden aangevinkt.