Meerdere apps per gebruiker - uitbreiding april '23

Meerdere apps voor één gebruiker

Meer dan een week geleden bijgewerkt

In de maand april is er wederom een mooie nieuwe functionaliteit aan de applicatie toegevoegd! Dit naast de gebruikelijke kleinere optimalisaties en bugfixes. Dit betreft de mogelijkheid als gebruiker met meerdere apps te kunnen werken:

Verschillende klanten (organisaties) die met de Montr rapportage applicatie werken zijn daar zo tevreden over dat ze de applicatie voor meerdere werkprocessen willen inzetten. En voor ieder werkproces wordt de applicatie natuurlijk op maat ingericht.

Verschillende apps op maat voor één gebruiker die dan kan wisselen tussen de apps specifiek voor het werkproces waar hij of zij dan aan werkt.

Dit maken we mogelijk door personen aan verschillende apps te koppelen, nadat we dit in de beheeromgeving als optie hebben geselecteerd.

In de app kan de gebruiker vervolgens aangeven van app te willen 'switchen':

De gebruiker kan vervolgens in de app switchen tussen verschillende organisaties, zoals uit onderstaand zeer kort filmpje blijkt:

Wilt u ook de mogelijkheid onderzoeken om de app voor meerdere werkprocessen in uw organisatie in te zetten? Laat het ons weten - dat kan via de chat (rechtsonder) of per mail: app@montr.nl