Security updates - onderhoud - update september '23

Security updates, onderhoud en optimalisaties

Meer dan een week geleden bijgewerkt

De zomermaanden hebben we gebruikt voor het opladen van de spreekwoordelijke batterijen van onze developers, onderhoud aan de applicatie, het doorvoeren van tal van kleinere optimalisaties en enkele bugfixes.

Daarnaast hebben we ook enkele updates doorgevoerd met een security achtergrond. Als gebruiker zult u hier niets van hebben gemerkt.

Ook zijn we overgestapt naar een andere (Europese) solutions provider voor het versturen van ondermeer de bulk SMS en mailberichten, dat is nu het van oorsprong Nederlandse Messagebird.