Chatbot - gebruikersinstructie - uitbreiding november '23

Chatfunctie - uitgebreide gebruikersondersteuning - Q&A - onboarding

Meer dan een week geleden bijgewerkt

In de maand november zijn er weer verschillende mooie nieuwe functionaliteit aan de applicatie toegevoegd. Dit naast de gebruikelijke kleinere optimalisaties en bugfixes. De uitbreidingen hebben betrekking op het beter kunnen ondersteunen van gebruikers.

Op iedere pagina in de webomgeving, en de iPad versie wordt rechts onderin het symbooltje van de chat getoond. Als de gebruiker hierop klikt wordt het chatvenster geopend waarbij ook de linkjes naar het Help Center worden getoond.

Help Center - Van vrijwel alle stappen en functionaliteiten uit de app is hier een korte beschrijving opgenomen. Dit zal de komende periode verder worden uitgebreid. Gebruikers kunnen hier terecht voor updates en praktische vragen:

Daarnaast is een belangrijke uitbreiding de mogelijkheid om automatische product tour voor nieuwe gebruikers te starten. Hierdoor worden nieuwe gebruikers stap voor stap door de applicatie geleid.

We kunnen product tours desgewenst in opdracht ook op maat aanmaken voor een organisatie.