Bulk upload adressen

snel grote aantallen adressen uploaden als administrator

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer u een groot aantal onderzoeken in één keer wil inplannen maar nog niet beschikt over een backoffice integratie kunt u ook tot maximaal 500 adressen per keer uploaden.

We beschikken hiervoor over een excel template waarin u uw eigen export met adresgegevens kunt samenvoegen. Hoe dat samenvoegen werkt staat in onderstaand filmpje beschreven.

Vervolgens kan het aangemaakte bestand eenvoudig worden geüpload door de administrator in de beheeromgeving. Dat staat uitgelegd in onderstaand filmpje.

Wilt u dit ook gaan doen? Laat het ons weten:

dan sturen we u aansluitend het template toe!