Eén gebruiker, meerdere app-versies

Wisselen tussen verschillende organisaties

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Soms werkt u voor meerdere organisaties, of gebruikt u de Montr app voor handhavingswerkzaamheden, maar ook als BHV-er voor de BHV meldingen en daarnaast bent u ook nog actief bij het interventie team. Allemaal met de Montr app waarbij deze iedere keer anders is ingericht.

Het is voor gebruikers mogelijk om eenvoudig tussen organisaties, of verschillende versies van de app te switchen. Het voordeel hiervan is organisatie specifieke inrichting per omgeving en met maximale flexibiliteit.

Hoe werkt dit? Heel eenvoudig. Indien deze optie is aangemaakt dan verschijnt de optie 'switch companies' en dan kunt u eenvoudig wisselen tussen het organisatieonderdeel waar u op dat moment voor werkt.

Dat ziet er dan alsvolgt uit:

Nieuwsgierig? Wilt u dit ook implementeren in de eigen organisatie? Laat het ons weten: