Snel meerdere onderzoeken creeren

snel en efficient gereed zetten van meerdere onderzoeken op een adres

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Indien er meerdere vragenlijsten op een specifiek adres moeten worden ingevuld kunnen deze snel achtereen worden klaargezet.

De knop 'vervolg; is hiervoor het handige hulpmiddel, zie onderstaand screenshot

Doorloop hiervoor de volgende stappen:

1. Creer de eerste rapportage (bijvoorbeeld de Informed Consent)

2. Druk nu op 'vervolg'. De optie om een identieke rapportage te creeren verschijnt.

3. Selecteer nu andere vragenlijst, en druk op 'creer rapportage' en je hebt voor hetzelfde adres nu een andere vragenlijst.

Heel eenvoudig, twee keer klikken en klaar.