Noodknop meldingen - update januari '24

Updates in de maand januari

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als u een noodmelding doet uitgaan geeft de noodknop bij een succesvolle melding een geluidssignaal af. Maar hoe klinkt dat? Wanneer u een testmelding doet gaat dat geluid immers niet af.

U kunt nu in de app onder 'mijn noodknop' de button 'maak geluid' indrukken, en vervolgens geeft de noodknop een geluid. Vanzelfsprekend moeten de noodknop en app hiervoor wel verbonden zijn.
ā€‹

Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat de noodknop en app met elkaar verbonden zijn maar dat de noodknop ergens onder een tas, of een stapel papier ligt en u deze niet kunt vinden. Ook dan kunt u de knop een geluidje laten maken zodat deze gevonden kan worden.
ā€‹
Ga hiervoor dus naar de optie 'mijn noodknop'. Zie ook het onderstaand filmpje: