Single sign on

Eenvoudig inloggen met 'eigen' e-mail en wachtwoord

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Sinds enige jaren bieden we ook de mogelijkheid om een koppeling te maken de 'active directory' van uw organisatie. Hierdoor kunnen gebruikers met hun 'eigen' mailadres en wachtwoord veilig inloggen in de Montr rapportage applicatie.

Deze functie heeft twee belangrijke voordelen:

• Voor gebruikers betekent dit dat ze niet nog een inlognaam en wachtwoord hoeven te onthouden.

• Vanuit de beheersorganisatie heeft dit als voordeel dat de autorisaties ook gekoppeld zijn aan het gebruik van de Montr app. Bij datum uitdiensttreding wordt bijvoorbeeld ook meteen de toegang tot de Montr app geblokkeerd.

Voor de gebruikers is het bijzonder eenvoudig om mee te werken. Men drukt bij inloggen op de knop 'Sign in with Microsoft' en vervolgens wordt deze inlogprocedure doorlopen en kan men aansluitend in de app verder werken.

Interesse om dit ook in uw organisatie te gaan gebruiken? Laat het ons weten via contact@montr.nl.