Informeren en activeren - update februari '24

Geautomatiseerd medewerkers informeren en opvolgen van niet gebruik

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met deze update hebben we tooling in de applicatie geïntegreerd waarmee we medewerkers gericht en actie specifiek kunnen informeren. Waaraan moet u dan denken?

• Als een medewerker langer dan zes weken geleden in de Noodknop app is ingelogd krijgt deze van ons een reminder met het verzoek weer in te loggen. Medewerkers ontvangt deze berichten totdat deze weer in ingelogd.

• Het is belangrijk om vertrouwd te blijven met de Noodknop - daarom adviseren we ook om periodiek een oefen alarm te doen. Als dit bijvoorbeeld langer dan zes maanden geleden is ontvangt de medewerker een reminder om dit weer te doen.

• Vanzelfsprekend wil u als werkgever uw medewerkers periodiek herinneren aan specifieke werkafspraken die omtrent veilig werken gemaakt zijn. Hiermee laat u dit automatisch uitvoeren. Eén keer inregelen en klaar.

Bovenstaand zijn slechts enkele voorbeelden. We richten dit graag in overleg voor u in. Onderstaand ziet u hoe we dit inrichten middels actie paden die doorlopen worden bij specifieke events.