Verslag afgerond en dan?

De verschillende opties na afronden van het verslag

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Nadat het verslag is afgerond keert u terug naar het overzicht met de onderzoeken (de werkvoorraad). Het onderzoek heeft nu een andere status gekregen: 'afgerond' met een blauwe kleur.

Als u het nu weer opent komt u in het overzicht terug met in de bovenzijde de verschillende opties hoe het onderzoek verder af te handelen:

1. De eerste en belangrijkste optie is 'Download rapport', wanneer u hier op drukt wordt het PDF verslag meteen gedownload.

2. De optie 'Verzend kopie verslag' is optioneel en wordt enkel getoond wanneer geactiveerd. Hiermee kunt u het verslag in kopie aan de klant/ cliënt of contactpersoon toezenden. Deze ontvangt vervolgens een mail met download link en een activatiecode per SMS om de link te kunnen openen. Het is hierbij een randvoorwaarde dat er dus een e-mailadres en 06-nummer is ingevoerd.

3. De optie 'Opnieuw creëren rapport' is voor de situatie wanneer u het verslag heeft heropend en enkel wijzigingen heeft doorgevoerd en de PDF nogmaals wilt aanmaken.

4. 'Selectie deelrapportage' gebruikt u wanneer u slechts een PDF van één 'bolletje' of sectie wil creëren. U kunt selecteren van welk onderdeel u dan een PDF wil aanmaken.

5. 'Selecteer berekening' kunt u gebruiken wanneer u een sectie met achterliggende berekeningen in de app heeft. Bijvoorbeeld voor de berekening van de benodigde huishoudelijke hulp. Door deze knop te selecteren wordt er dan een apart rapport aangemaakt inclusief de achterliggende cijfers.

6. En tot slot de optie 'Heropen', hiermee wijzigt u de status van afgerond naar te doen. Het is hierbij van belang te realiseren dat eventuele geplaatste handtekeningen worden gewist. Aansluitend kunt u weer wijzigingen aanbrengen.