Gesprekstranscripties - updates januari - februari '24

Bugfixes, optimalisaties en transcriptie

Meer dan een week geleden bijgewerkt

In de maanden januari en februari is veel werk gaan zitten in het onderhoud van de code base. Daarnaast zijn er enkele bugfixes doorgevoerd.

Een vervelende bug was dat in sommige gevallen het 06-nummer bij de adresgegevens niet goed werd opgeslagen. Dit issue is in de loop van februari verholpen.

Daarnaast hebben we de mogelijkheid toegevoegd om bij het datumveld optioneel de tijd te selecteren. Bijvoorbeeld om eenvoudig en snel de datum/ tijdstip van het binnentreden van een woning vast te leggen.

Een grote, belangrijke uitbreiding is dat we per eind februari de sprekers allocatie aan de automatische gesprekstranscriptie. U kunt nu de geluidsopnamen eenvoudig voor verwerking in de app plaatsen. Deze gesprekken kunnen meerdere uren duren en worden zonder problemen verwerkt.

Met de laatste update wordt nu in het uitgewerkte gespreksverslag ook aangegeven welke spreker wat zegt. Een cruciale en waardevolle toevoeging aan de functionaliteit. Nieuwsgierig? U kunt de functionaliteit zonder problemen in uw eigen beheeromgeving activeren. Voeg hiervoor een nieuwe vraag, als vraagtype 'audio' toe.