Alle collectiesNoodknopBatterijen
Waarschuwing batterij bijna leeg

Noodknop waarschuwt gebruiker

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer de batterij in de noodknop beneden het gewenste batterij niveau is geeft deze een waarschuwing af. De noodknop doet dit door continue het rode lampje te laten knipperen. Dit ziet er alsvolgt uit:

Wanneer u dit knipperen ziet dient u de batterij van de noodknop meteen te vervangen. Hoe u dit doet staat in dit artikel uitgelegd:
https://help.montr.app/nl/articles/8042394-vervangen-van-de-batterij