KvK koppeling - aanpassing kleur - updates maart - april '24
KvK koppeling - aanpassing kleur - updates maart - april '24

Overzicht van meest recente uitbreiding van de app

Meer dan een week geleden bijgewerkt

In deze maanden is er vooral veel onderhoud uitgevoerd aan de applicatie. Dit onderhoud is voor u niet zichtbaar maar wel van groot belang. De code moet bijvoorbeeld voortdurend van updates worden voorzien om veilig te blijven. Maar vanzelfsprekend zijn er ook verschillende updates en optimalisaties doorgevoerd.

De eerste update betrof de mogelijkheid om nu ook de kleur van het geselecteerde menu item aan te passen. Voorheen was dit of wit of zwart. Nu kan de kleur zelf geselecteerd worden:

Daarnaast is er aanpassing doorgevoerd bij de toetsing door een andere collega. Deze collega voert als toetser een controle op de rapportage uit en kan deze goed of afkeuren. Dit twee ogen principe wordt vervolgens ook op de eerste pagina van het verslag getoond (wie heeft wanneer getoetst). De opmaak van deze melding in het verslag is aangepast.

Tot slot is er een update aan de KvK api uitgevoerd. Middels deze KvK koppeling kunt u kosteloos via de app op basis van het KvK nummer van een bedrijf de gegevens hiervan ophalen. Door de optie 'KvK nummer' in de adresveld instellingen (beheer omgeving) te selecteren wordt de KvK-koppeling geactiveerd en kunt u met het KvK nummer gegevens uit het handelsregister ophalen.