Overzetten onderzoek - zoekfunctie - updates mei '24

Uitbreiding zoeken - rapportage overzetten op andere collega

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Deze maand is er vooral hard gewerkt aan een tweetal uitbreidingen. De belangrijkste en veel gevraagde update betreft de mogelijkheid om een afgerond of actief onderzoek over te zetten op de naam van een andere collega. Daarnaast zijn er ook voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd voor een gestage stroom aan updates die de komende maanden zullen gaan volgen.

De eerste update van mei betrof een uitbreiding van de zoekfunctionaliteit. Naast de optie om in het overzicht van onderzoeken te selecteren op status (afgerond, actief etc.) is er nu ook de optie toegevoegd om op periode te selecteren. Zo is er de optie om bijvoorbeeld enkel de onderzoeken van de afgelopen week te tonen. Belangrijk hierbij is dat de geselecteerde instelling ook 'onthouden' wordt door de applicatie.

De precieze werking staat in dit artikel verder toegelicht.

Daarnaast kunt u nu ook een onderzoek op naam van een andere collega zetten. Dit is handig als een collega ziek is en iemand anders neemt zijn of haar werkzaamheden over. Maar denk bijvoorbeeld ook aan het inhoudelijk voorbereiden van een huisbezoek om het onderzoek vervolgens over te zetten op de naam van de collega die het daadwerkelijke huisbezoek gaan afleggen.

Zowel de beheerders van de applicatie, als de zogenaamde 'project administrators' kunnen een onderzoek op naam van een andere collega zetten. Dit doet men door het betreffende onderzoek te openen en naar de samenvatting te gaan. Hier wordt dan de optie geboden om de 'adviseur opnieuw toe te wijzen', zie onderstaand schermvoorbeeld.

De precieze werking staat in dit Help artikel beknopt en helder toegelicht.