Tijdelijk uitschakelen reminders - update maart '24

Reminders om in te loggen tijdelijk uitschakelen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Sinds enige tijd beschikt de Noodknop applicatie over de mogelijkheid om gebruikers reminders te sturen. Dit kan een reminder zijn om na periode van inactiviteit weer even in te loggen in de app en de werking van de noodknop te controleren. Het kunnen echter ook zogenaamde 'teammeldingen' zijn waarbij je een melding ontvangt als een collega een noodmelding doet.

Soms is het functioneel om deze reminders even niet te ontvangen. Bijvoorbeeld vanwege het tijdelijk bijspringen in een andere functie.

Het uitzetten van deze reminders is eenvoudig en kunt u zelf doen in de instellingen van de app. Selecteer dan de optie 'de komende weken geen meldingen ontvangen'. Na zes weken wordt deze optie automatisch weer uitgezet.

Zie hiervoor het onderstaande voorbeeld bij de instellingen van de Noodknop app: