Toevoegen vaste locaties zonder adres - update april '24

Flexibiliteit in het toevoegen van veelvoorkomende werkplekken

Meer dan een week geleden bijgewerkt

De noodknop wordt niet enkel bij huisbezoeken gebruikt. De knop wordt ook gebruikt voor vaste vergaderlocaties. Deze 'vaste locaties' worden dan eenmalig in ons systeem ingevoerd en kunnen dan snel geselecteerd worden in de app door alle gebruikers. De combinatie met het teamalarm is dan erg effectief omdat naast de meldkamer ook meteen de collega's worden geïnformeerd.

Soms word de noodknop ook gebruikt tijdens (heimelijke) werkzaamheden zoals observaties of fraudeonderzoek. Deze werkzaamheden worden vaak vanuit specifieke voertuigen uitgevoerd. Bij een eventuele noodmelding is het dan erg waardevol meteen mee te geven in welk voertuig men zich bevindt. Naast de voertuiggegevens worden natuurlijk ook de gegevens van de melder en gps-locatie met de noodmelding meegezonden.

Selecteer hiervoor de optie adres, vervolgens worden de opties geboden om de postcode in te voeren, het adres zelf in te voeren of in te spreken en (wanneer er vaste locaties bekend zijn) de vaste locaties waar nu ook voertuigen aan kunnen worden toegevoegd.