Wachtwoord zelf resetten - update mei '24

Een vergeten wachtwoord zelf opnieuw instellen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

We beschikken over een steeds groeiend aantal wachtwoorden en inloggegevens. Geen wonder dat we er wel eens eentje vergeten. Voorheen moest u dan contact opnemen met Montr voor de password reset van de Noodknop app.

Dit is nu niet meer nodig. Met de update van het inlogscherm hebben we meteen ook een wachtwoord herstel mechanisme toegevoegd.

Het is heel simpel, druk op de link 'wachtwoord vergeten' en de herstelprocedure wordt gestart: