Alle collectiesNoodknopBatterijen
Batterijen - aanvullend servicepakket

snel en efficient - altijd voldoende batterijen in huis

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het fijne van de Montr Noodknop is dat u de batterij nooit hoeft op te laden. Wanneer de knop stil ligt schakelt deze zichzelf uit. En afhankelijk van het gebruik gaat de noodknop vier tot zes maanden mee.

Aansluitend kan de gebruiker zelf eenvoudig de batterij vervangen. Hierbij is natuurlijk wel fijn als er direct een nieuwe batterij beschikbaar is. Montr biedt nu een aanvullende service waarbij wij periodiek -iedere drie maanden- nieuwe batterijen aan de contactpersoon bij uw organisatie toezenden. Hiermee heeft u altijd tijdig de beschikking over nieuwe batterijen. Deze worden bij aanvang (1e van de maand) nieuw kwartaal aan het contactpersoon toegezonden.

De batterijen die we toezenden zijn van professionele en gegarandeerde kwaliteit. Het betreft het type CR2032 van het merk Procell Intense dat bekend staat om de professionele en hoogwaardige industriële kwaliteit.

Afhankelijk van het aantal batterijen dat u afneemt zijn hier de volgende kosten aan verbonden:

Per blister van 5 stuks: € 3,99 ex. btw

eenmalig per verzending: € 7,95 ex. btw (verzend- en orderkosten)

Voor een organisatie met 25 noodknoppen/ gebruikers betekent dit een kwartaalbedrag van € 19,95 en jaarbedrag van € 79,80 (€ 96,55 incl. btw). Het gebruik van deze dienstverlening wordt jaarlijks gefactureerd. U kunt deze dienstverlening aansluitend altijd per kwartaal stopzetten. Vanzelfsprekend letten we bij de aantallen op de gebruikersmutaties.

Interesse in dit servicepakket? Mail het de helpdesk, dan wordt het meteen gestart!

Gebruiken uw collega's de noodknop minder frequent? We kunnen ook halfjaarlijks nieuwe batterijen toezenden. Benadruk dan wel bij uw collega's dat men de noodknop dan bewaart op een plek waar deze niet beweegt. Er zit een bewegingssensor in de knop, en als deze langer dan 24 uur geen beweging waarneemt schakelt de knop zichzelf uit. Dit scheelt aanzienlijk in de levensduur. Zodra u de noodknop oppakt gaat deze automatisch weer aan!

Hoe de batterij eenvoudig en snel te vervangen: