Noodknop integratie - aanpassing datum vraagtype -naamgeving adres - updates juli '24
Noodknop integratie - aanpassing datum vraagtype -naamgeving adres - updates juli '24

Personenalarmering vanuit de app - wel of geen tijd bij datum vraag...

Meer dan een week geleden bijgewerkt

De maand juli bracht enkele specifieke updates. De belangrijkste uitbreiding betreft de Noodknop integratie. Hiermee kan er rechtstreeks vanuit de app een noodmelding gedaan worden naar een meldkamer voor alarmopvolging.

De precieze werking van deze noodknop functionaliteit staat in dit artikel in het Help Center verder toegelicht.

Onderstaand een korte filmpje met visualisatie (noodknop zit rechtsboven in het scherm):

De Noodknop kan op ieder apparaat (smartphone, tablet, computer) gebruikt worden en geeft een geluid af nadat de meldkamer succesvol is gewaarschuwd.

Aan het activeren van deze functionaliteit zijn aanvullende kosten verbonden in verband met ondermeer de meldkamer integratie. Indien uw organisatie hier interesse in heeft dan vernemen we het graag: helpdesk@montr.nl

Daarnaast hebben we een veelgevraagde wijziging in het vraagtype 'datum' doorgevoerd. De beheerder kan in de vragenlijst nu kiezen tussen een vraagtype datum waarbij er zowel de datum als tijdstip wordt getoond, en een vraagtype 'datum zonder tijd' (date only). Dit laatste vraagtype toont enkel de datum optie.

Bij het beheer van de vragenlijst zien deze opties er alsvolgt uit:

Op verzoek hebben we daarnaast enkele wijzigingen doorgevoerd in de naamgeving van een adres. Het is nu makkelijker geworden om hier wijzigingen in door te voeren zodat in het overzicht met adressen altijd het gewenste adres onderdeel (bijvoorbeeld straatnaam & huisnummer of achternaam) wordt getoond.

Tot slot zijn er in de maand enkele bugfixes doorgevoerd. Naar aanleiding van een synchronisatie issue is het synchronisatie mechanisme in de app verbeterd zodat het gelijktijdig werken in één rapportage op meerdere devices niet meer tot een verstoring kan leiden.

Als afgeleide hiervan hebben we ook een forse uitbreiding doorgevoerd in de geautomatiseerde testen die in het ontwikkelproces worden gebruikt. Dit zijn ondertussen vele tientallen automatische testen die in de update procedure worden gebruikt ter validatie en controle.