Updaten app naar nieuwe versie

Hoe kan ik de app üpdaten?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

We brengen met regelmaat een nieuwe versie van de app uit. Soms met kleine aanpassingen, soms met een grote of meerdere updates. Omdat het webapplicatie is kunnen we snel aanpassingen doorvoeren. Makkelijk en flexibel dus.

Normaliter kondigt de app zelf aan dat er een nieuwe versie klaarstaat. Er wordt dan bovenin een blauwe balk getoond met link waarop geklikt kan worden. Doe dit altijd meteen zodat u met de nieuwste versie van de app werkt. Het maakt niet uit als al in een onderzoek aan het werkt bent.

Dit aanbod om de app te updaten ziet er alsvolgt uit:

Krijgt u dit nu niet meteen te zien, maar weet u dat er een nieuwe versie beschikbaar is? Zelf updaten is erg eenvoudig. In de webbrowser is de combinatie van control shift R voldoende (scherm verversen).

Als u de app als app heeft geïnstalleerd op het startscherm van smartphone of iPad is het ook heel makkelijk. Sluit de app af (door deze naar boven weg te swipen zoals in onderstaand overzicht van een iPad) en open deze opnieuw. Dan verschijnt de link om de app te updaten meteen. Zie onderstaand, 'swipe' het tegeltje van de app naar boven weg.