Instellingen webbrowser

Gebruik van camera, microfoon, locatie etc.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

De Montr app biedt tal van handige hulpmiddelen zoals het maken van foto's, speech to text en text to speech toepassingen of een noodknop.

Om deze functionaliteiten te kunnen gebruiken wordt er normaliter toestemming gevraagd om in de browser de camera, microfoon, locatie e.d. te mogen gebruiken. Als u deze toestemming niet geeft kunt u deze functionaliteiten niet gebruiken.

Soms geeft u deze toestemming wel maar zijn deze toepassingen in de algemene (privacy) instellingen van de telefoon uitgeschakeld.

Indien u problemen heeft met één van deze functionaliteiten controleer allereerst de instellingen van de webbrowser waar u mee werkt. Zoals onderstaand.

Mocht dat allemaal goed staan ingesteld is de vraag om ook in de algemene privacy instellingen te kijken.

Voor Android toestellen en Windows devices geldt hetzelfde principe.