Single Sign On (SSO)

Nooit meer je wachtwoord vergeten!

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Sinds enige tijd heeft de Montr rapportage app de handige functionaliteit om via het email account (en wachtwoord) van uw eigen organisatie in te loggen op de Montr app.

Dit heeft veel voordelen:

• U hoeft zo geen apart wachtwoord meer te onthouden

• Inloggen gaat met uw bekende werkmailadres

• Het is ook praktisch want wanneer een medewerker uit dienst gaat wordt ook de toegang tot de Montr app geblokkeerd.

Hoe werkt dit dat? U drukt op de knop 'sign in with Microsoft' en u logt met de bekende gegevens in en u zit aansluitend in de Montr app. Erg eenvoudig?

Ook iets voor uw organisatie? Laat de Montr Helpdesk het weten en we hebben het binnen enkele stappen voor u ingeregeld.