Wachtwoord werkt niet ?!

Aandachtspunten bij het inloggen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

"Ik weet zeker dat het wachtwoord goed is!" Maar toch krijgt u een foutmelding, erg vervelend. In sommige gevallen is dit echter goed verklaarbaar.

Let hierbij op de volgende zaken:

• Ook de gebruikersnaam is hoofdletter gevoelig. Soms maakt de browser er automatisch een hoofdletter van zonder dat u dit merkt. Vervolgens krijgt u de foutmelding bij het inloggen.

• Het tweede aandachtspunt betreft het automatisch invullen van wachtwoorden. Soms vindt er een automatische correctie plaats van het wachtwoord dat u heeft ingevuld. Dat kan ook gebeuren nadat het wachtwoord juist is ingevuld en de SMS code wordt verzonden. Dan krijgt u toch een foutmelding. U kunt het ingevoerde wachtwoord eenvoudig controleren door op het 'oogje' te klikken dat rechts naast het invoerveld wordt getoond.

Zie hiervoor het onderstaande screenshot. Let dus op hoofdletter bij de gebruikersnaam en controleer het ingevoerde wachtwoord bij een foutmelding!

Als u 5 maal achtereen een fout wachtwoord invoert dan wordt het account voor 1 uur geblokkeerd. Dit kunnen wij helaas niet voor u opheffen.

Het is dus belangrijk dat u bij een foutmelding eerst de bovengenoemde zaken controleert. En daarnaast is het advies om uw wachtwoord altijd op te slaan in een zogenaamde password manager.

En door gebruik te maken van onze 'Single Sign On' functionaliteit kunt u gewoon inloggen met het email-adres en wachtwoord van uw organisatie.

Als u dat ook wilt implementeren bij uw organisatie vernemen we dat graag: contact@montr.nl