Handleiding beheer omgeving

Helder overzicht instellingen en functionaliteiten

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Naast deze artikelen in het Help Center is er ook een uitgebreide instructie beschikbaar van de beheeromgeving (montr.app/cms) waarin helder en op gestructureerde wijze iedere functionaliteit wordt toegelicht.
ā€‹
Deze handleiding is digitaal beschikbaar via het menu in de beheeromgeving. Klik hiervoor op het menu item handleiding en je wordt doorgeleid naar de digitale handleiding:

In deze handleiding worden alle functionaliteiten, instellingen en toepassingen stap voor stap toegelicht:
ā€‹