Look and feel - integratie rapportage app - update juli '24

Integratie rapportage app - nieuwe look and feel app

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ook in de maand juli hebben we weer enkele interessante updates uitgebracht. De eerste update die u waarschijnlijk het meest in het oog zal springen is de verdere rebranding van de Montr Noodknop naar Montr Safety Solutions. Door de groei van het bedrijf is al enige tijd geleden besloten om de Noodknop onder te brengen in een nieuw organisatie onderdeel 'Montr Safety Solutions', een 100% dochter van Montr B.V.

Behalve enkele stylistische aanpassingen verandert er voor gebruikers verder niets. We hebben hiervoor het inlogscherm van de app aangepast.

Daarnaast hebben een integratie tot stand gebracht tussen de Montr Noodknop applicatie en de Montr Rapportage applicatie. Hierdoor kan er vanuit de Montr Rapportage app rechtstreeks een noodmelding worden gedaan die dan door de Noodknop applicatie verder wordt afgehandeld.

Er is hierbij geen fysieke noodknop in gebruik, maar een zogenaamde slider in de Rapportage app. Nieuwsgierig? De precieze werking staat in dit artikel uitgelegd. En er is daarnaast een korte video beschikbaar (met noodmelding aan het einde van de video):