Beheeromgeving voor eindgebruikers - update juni '24

Overzicht van gebruik - zelf toevoegen en verwijderen van gebruikers

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met de voortdurende doorontwikkeling van de Montr Noodknop applicatie willen we steeds beter inspelen op de behoeften van onze gebruikers. Ook in de tweede helft van 2024 zullen hiervoor nog verschillende uitbreidingen volgen.

Een belangrijke uitbreiding is de oplevering van de beheeromgeving voor onze eindgebruikers. Denk hierbij aan een omgeving waar de managers direct inzage hebben in het gebruik, noodmeldingen en de interactie met de diverse medewerkers. Maar ook de coordinator die verantwoordelijk is voor de mutaties kan hier eenvoudig en snel de wijzigingen doorsturen.

Het voordeel hiervan is verder dat er geen bestanden met gegevens van gebruikers heen en weer hoeven te worden gemaild. De komende maanden zullen we deze omgeving geleidelijk bij onze klanten gaan introduceren.

Met deze omgeving kunt u dus zelf inzage krijgen en zelf mutaties doorvoeren. Het is eenvoudig om nieuwe gebruikers toe te voegen:

Daarnaast vormt deze omgeving de basis voor verdere uitbreidingen van de applicatie. Zo gaan we hier ook de mogelijkheid bieden om centraal binnen de organisatie de adressen met een verhoogd risico te administreren. Gebruikers krijgen dan automatisch een waarschuwing in de app wanneer ze dit adres gaan bezoeken.

Ook gebruiken we deze omgeving om de managers en HRM afdeling inzage te geven in het gebruik, maar bieden we ook de optie medewerkers periodiek te informeren over de werkafspraken omtrent veilig huisbezoek en kunnen we reminders als medewerkers de noodknop app niet of onvoldoende gebruiken.