Geluid bij afronden - instructies - ChatGTP- updates september '24
Geluid bij afronden - instructies - ChatGTP- updates september '24

Geluid - instructies -bugfixes - chatGTP upgrade

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Deze maand zijn er verschillende kleinere aanpassingen aan de app doorgevoerd. Ongetwijfeld is de animatie bij het inloggen en laden van een nieuwe pagina opgevallen. Daarnaast heb we nu een geluidje geïntroduceerd dat u hoort bij het inloggen en bij het succesvol gereed melden van een onderzoek of rapportage. Als u het geluidje hoort weet u zeker dat het synchronisatie proces bij afronding succesvol is doorlopen.

Daarnaast beschikken we al over tooling waarmee we u kunnen voorzien van gerichte instructies. Bijvoorbeeld om u te informeren in de app middels een pop-up over de maandelijkse uitbreidingen. Maar ook om nieuwe functionaliteiten gericht toe te lichten. Klik hiervoor bijvoorbeeld eens op deze link om te zien hoe dit werkt.

Daarnaast werd het resultaat van de 'slimme vragenlijst' (mits men deze functionaliteit had ingericht) altijd getoond. Ook als er geen scores waren gegeneerd. Dat werd resultaat '0' getoond in het PDF verslag. Dit was niet wenselijk en is op verzoek aangepast.

Daarnaast hebben we het logging mechanisme verbeterd waardoor we eventuele bugs eenvoudiger kunnen opsporen. Ook zijn er meerdere bugfixes doorgevoerd. Tot slot is ook de gebruikte versie van ChatGTP van een upgrade voorzien. Dat is nu GTP4o, wederom een significante vooruitgang in performance en verbetering. Dit model kan ook met organisatie specifieke informatie getraind worden zodat het model is afgestemd op het specifieke werkterrein van uw organisatie. Nieuwsgierig, of behoefte aan meer informatie? Laat het ons weten: helpdesk@montr.nl